De Kinderpraktijk
Schoutstraat 56 | 5345 MT Oss
Tel. (0412) 489302 (ma/vr van 9.00 – 10.00 uur)

Heb je een vraag die je graag wilt stellen aan kindertherapeute Anita Matheij? Maak gebruik van het gratis spreekuur van 9.00 tot 10.00 uur.

Bel (0412) 489302.

Snel weer lekker in je vel

 • Ben jij iemand die graag klaarstaat voor anderen en loop je daarin soms jezelf voorbij?
 • Vind je het lastig om een goede balans te vinden tussen werk en privé?
 • Maak je elke dag lijstjes van dingen die je nog moet doen?
 • Ben je aan het einde van de dag doodmoe en ga je maar door?
 • Ben je niet altijd de leuke, gezellige moeder of partner die je graag wilt zijn?
 • Heb je vaak het gevoel dat je achter de feiten aanholt?
 • Zijn er dingen in jouw leven gebeurd die jou pijn hebben gedaan en wil je die pijn niet doorgeven?
 • Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Ik weet precies hoe dat voelt! Toen mijn kinderen klein waren, holde ik mezelf regelmatig voorbij. Ik wilde graag een Goede Moeder zijn, maar ik wilde mij ook blijven ontwikkelen, een studie volgen en mijn eigen bedrijf opbouwen.

Mijn hoofd liep over van de regeldingen en ik vond het steeds lastiger om werk en gezin met elkaar te combineren. ’s Nachts lag ik te piekeren hoe ik alles voor elkaar moest krijgen en dit ging vaak ten koste van mijn nachtrust. Waardoor ik de volgende dag niet goed uitgerust was, uitviel tegen mijn kinderen en mij daar weer schuldig over voelde. Mijn kinderen gingen vervelend doen en geef ze eens ongelijk. Ik was fysiek aanwezig, maar mijn hoofd was ergens anders.

Dat veranderde toen ik ontdekte dat ikzelf belangrijk ben. Die leuke, gezellige moeder kan ik namelijk alleen zijn als ik rustig, relaxt en volgetankt ben. Vanaf dat moment ging ik beter voor mezelf zorgen. Inmiddels weet ik: als het goed gaat met mij, gaat het ook goed met mijn kinderen. Ik werd een meer ontspannen moeder die knutselde, stoeide en gek deed met haar kinderen. Mijn dochters gingen naadloos mee in deze nieuwe energie en daar werd ons leven een stuk leuker van!

Het gaat om jou!

Jij bent de belangrijkste persoon in het leven van je kind. Jouw zoon of dochter kijkt naar jou voor voorbeelden. Als jij laat zien dat het oké is om over je eigen grenzen heen te gaan, zal jouw kind dat later ook doen. Als jij laat zien dat je als moeder geen tijd voor jezelf neemt, zal jouw dochter dit voorbeeld kopiëren als zij later moeder wordt. Dat wil je toch zeker niet?

Wanneer jij gelukkig bent, sta je in je kracht. Dan straal je een prettige, warme energie uit en vinden jouw kinderen het fijn om bij jou te zijn. Zij kunnen zich aan jou warmen en op een natuurlijke manier “mama tanken”. Met als gevolg dat zij ook rustig en relaxt worden, waardoor alles gemakkelijker gaat.

Hoe zou het zijn als..

 • Je beseft dat jij ook maar gewoon een mens bent en niet over superkrachten beschikt.
 • Je goed voor jezelf zorgt, zodat je batterij weer oplaadt en je energie hebt om de dingen te doen die je graag wilt doen.
 • Je rust krijgt in je hoofd en in je lijf.
 • Je de balans vindt die bij jou past, zodat je alles kunt doen wat je graag wilt, zonder over je grenzen heen te gaan.
 • Je afrekent met patronen uit je jeugd, waardoor je eindelijk het leven kunt leiden dat je wilt.

Dat gun ik jou! Daarom heb ik dit programma ontwikkeld, om ervoor te zorgen dat jij helemaal in je kracht komt te staan. Hiervoor gebruik ik mijn eigen methode, de Methode Matheij, waarmee ik al honderden mensen heb geholpen.
Je maakt contact met je krachtbron, ontdekt waar jij goed in bent en rekent af met oude blokkades en patronen die ervoor zorgen dat jij je doel niet bereikt.

Nu ben jij aan de beurt

Als jij voelt dat je eraan toe bent om meer rust, balans en energie in je leven te brengen, dan ben ik er voor jou! In een sfeer van warmte, betrokkenheid en vertrouwen gaan we samen werken aan de doelen en dromen die jij graag wilt verwezenlijken.

Misschien vraag je je af of het werk dat je doet nog wel bij je past, of heb je ontdekt dat je hooggevoelig bent en wil je leren hoe je grenzen kunt stellen tussen jou en de ander. Misschien voel je iets kriebelen; een droom of verlangen dat gehoord wil worden. Of ben jij benieuwd wat jouw taak is hier op Aarde. Wat is jouw reden om mee te doen?

Het Rust, Balans en Energie Programma geeft innerlijke rust, omdat je weet waar je naartoe gaat en weet welke stappen je kunt zetten om daar te komen. Je voelt je ontspannen en hebt meer zelfvertrouwen. Dat straal je uit naar je kinderen, die daardoor vanzelf ook rustig en gelukkig worden. Dat noem ik nou echt een WIN-WIN situatie!

Dit levert het je op

 • Je krijgt rust in je hoofd en weet wat je kunt doen als er weer chaos dreigt te ontstaan.
 • Je voelt je ontspannen en energiek.
 • Je hebt een gezonde balans gevonden in je leven, waarin naast het moederschap ruimte is voor zelfontwikkeling,
  plezier en creativiteit.
 • Je weet waar je grenzen liggen en zegt nee tegen dingen die niet bij je passen, waardoor er ruimte komt voor wat je WEL wilt.
 • Je ontwikkelt een gezond gevoel van eigenwaarde en leert je kinderen dat ze goed zijn zoals ze zijn.
 • Je rekent af met stressgerelateerde klachten zoals hoofdpijn, rugklachten en spanning in nek en schouders.
 • Je besteedt minder tijd aan piekeren, zodat je meer tijd hebt om leuke dingen te doen.
 • Je zelfvertrouwen neemt toe en je houdt meer van jezelf.

Kortom: jouw leven wordt een stuk leuker!

Wil jij ook

 • Een ontspannen en gelukkige vrouw en moeder zijn?
 • Meer rust, balans en energie in jouw leven?
 • Jouw dromen verwezenlijken?

Zet dan NU de eerste stap!
Stuur een mail naar: anita.matheij@planet.nl waarin je vertelt wat jij graag leuker of makkelijker zou willen in je leven.

Ik neem dan contact met je op voor een eerste gesprek, waarin wij samen jouw doelen bepalen. Mocht je na afloop van dit gesprek besluiten dat dit programma niet bij jou past, dan ben je mij helemaal niets verschuldigd.

Own your Crown (3 maanden)

Hoe je vanuit je natuurlijke kracht jouw verlangens kunt vormgeven.

 Je krijgt helderheid over wat jou tegenhoudt om te doen wat je graag wilt doen.
 Je ruimt alles op wat jouw droom in de weg staat.
 Je ontwikkelt nieuwe manieren om te bereiken wat jij wilt.
 Je krijgt oefeningen die speciaal op jou zijn afgestemd.
 Je ontvangt healing op stukken die geheeld mogen worden.
 Je zet concrete stappen die bijdragen aan jouw groei & bloei.

Jouw investering: €1.450 of 3 termijnen van €535 (exclusief 21 % btw)

The Royal Treatment (6 maanden)

Alle remmen los, jij gaat voor de hoofdprijs!

 Je bent bereid om alles aan te pakken en nieuwe dingen te proberen.
 Je vindt het fijn om af en toe een schop onder je kont te krijgen.
 Je maakt korte metten met alles wat jou nog klein houdt.
 Je bent klaar voor een kijkje in jouw eigen ziel.
 Je ontdekt wat jouw levensmissie is.
 Je gaat ervoor met alles wat je in je hebt.

Jouw investering: €2.500 of 6 termijnen van €450 (exclusief 21% btw)

Gun jij het jezelf om gelukkig te zijn?

Geef je dan nu op voor het Rust, Balans en Energie Programma.
Stuur een mailtje naar: anita.matheij@planet.nl

Ik neem dan persoonlijk contact met je op voor het eerste gratis gesprek waarin wij samen jouw doelen bepalen.

Dit zeggen deelnemers over de begeleiding door Anita Matheij:


“Ik ben steeds meer de moeder die ik wil zijn”

Het traject met Anita is voor mij het begin geweest van een periode waarin ik totaal veranderd ben. Ik heb geleerd liever te zijn voor mezelf, mijn oordeel over mezelf is milder geworden, ik heb meer energie en ik ben meer in het hier en nu. Ik vind mezelf steeds leuker en ik ben steeds meer de moeder die ik wil zijn. Ik maak keuzes die bij mij passen. Kleine stapjes, die maken dat ik steeds dichter bij mezelf kom, steeds verder naar de kern. Door het traject met Anita te doen, kon ik daarna zelf verder. Ik zie/weet/voel nu wanneer ik actie moet ondernemen en ik doe het ook! De begeleiding door Anita was warm en liefdevol. Anita had het volste vertrouwen in mijn kunnen, ook als ik dat zelf niet had. Zij nam het nooit van me over, maar liet me altijd zelf het pad zoeken en kiezen. Daardoor groeide mijn zelfvertrouwen dat ik het inderdaad ook zelf kon.

Heleen Buikema


“Ik sta steviger in mijn schoenen en ben trots op mezelf”

Ik moet heel eerlijk zeggen, ik heb het niet zo op zweverigheid en dingen die ik niet goed snap. Maar na heel wat uren gesproken te hebben met psychologen en mijn verleden te hebben uitgediept en grotendeels verwerkt, liep ik toch nog tegen een aantal – tja, hoe zullen we ze noemen – “onhandigheden” in mezelf aan, die erg hardnekkig waren. Mijn vrouw had al een tijdje contact met Anita en zei, “Moet jij daar ook niet eens naar toe?” Ik twijfelde, wat zou zij kunnen waar ik niet al mee bezig was geweest? Wat zou dit me opleveren?

Toch ging ik het traject aan en wat ben ik daar blij om! Anita is allesbehalve zweverig. Ze wist mij vooral heel nuchter en praktisch aan te spreken en dat bleek voor mij heel helpend. Anita heeft een enorme schat aan mensenkennis en voelde steeds heel goed aan wat ik nodig had in het moment. De opdrachten die ik kreeg waren passend en helpend en ook was er begeleiding via WhatsApp als ik dat nodig had. Een paar keer hebben we elkaar gezien om echt grote Dwarsliggers uit de weg te kunnen ruimen, maar ik heb vooral veel thuis kunnen doen. Ideaal voor mij, met o.a. een fulltime baan.

Wat ben ik enorm gegroeid in de afgelopen weken, wat is het enorm fijn om zo vrij met mezelf aan de slag te kunnen gaan. Natuurlijk waren er moeilijke momenten, maar alles was bespreekbaar en steeds opnieuw voelde ik dat ik weer een stap dichter was gekomen bij waar ik wil zijn. Ik ben enorm blij met deze investering in mezelf, sta steviger in mijn schoenen en ben trots, blij en dankbaar dat ik dit heb mogen en kunnen doen!

Laura Hulsbosch – Meesters


“Er is meer tussen hemel en aarde

Altijd haast, nooit een moment voor mijzelf. Mijn humeur werd door veel kleine dingen op een dag bepaald. Daarom besloot ik het Rust, Balans en Energie programma bij Anita te volgen. Iedere opdracht bracht mij meer naar mijn gevoel; wat vind ik belangrijk en waar voel ik mij goed bij? Door de persoonlijke, warme begeleiding van Anita, ontstond er vertrouwen en kwam ik vooruit. Als zij het idee had dat ik bleef steken benoemde ze dat waardoor ik weer in beweging kwam.
Aan het einde van het traject hebben we een wandelhealing gedaan. Een dag die heel bijzonder was. Er gebeurde van alles…er is meer tussen hemel en aarde. Door dit programma ben ik veel bewuster keuzes gaan maken op basis van wat ik voel. Ik ben de natuur veel meer gaan waarderen. Iedere dag gebruik ik de technieken van Anita en daardoor geniet ik veel meer van wat ik allemaal om mij heen heb. Anita dank je wel voor dit mooie programma.

Florence Zandvoort


“Mensen reageren nu anders op mij”

Ik ben in mezelf gedoken en daardoor kon ik de antwoorden vinden waar ik naar op zoek was. Door de opdrachten die ik van Anita kreeg is er meer verdieping gekomen. Ik ging altijd bij mijn gevoel vandaan, was er bang voor. Nu neem ik de rust en de ruimte om ernaar te luisteren. Ik vlieg niet meer over alles heen, ik neem niet meer klakkeloos aan waar ik mee bezig ben, maar ik neem het serieus en laat het nu echt binnenkomen. Het leuke is dat mensen nu anders op mij reageren. Voorheen was het net alsof ik er niet was. Nu zien ze dat ik er ben en dat ik mij laat horen.

Marianne van Leuveren


“Ik heb mijn grenzen verlegd”

Anita, dank je wel voor een half jaar van ontdekkingen. Met je heldere kijk op mijn proces en jouw zuivere gevoel heb je niet alleen mooie verbindingen gelegd, maar heb je mij ook geholpen bij het verleggen van grenzen en het openen van reeds lang gesloten deuren, waardoor er nieuwe inzichten geboren mochten worden. Dank je wel voor het meewandelen op dit deel van mijn pad. Voor jou als gepassioneerd, betrokken en toegewijde coach en liefdevolle mensenziel. Een half jaar geleden kon ik me niet voorstellen hoe dit proces en deze tijd zich zou gaan laten zien. Ik heb het ervaren als een heel bijzondere tijd waarin je in staat bent geweest om magische momenten te creëren. Dank je wel vanuit mijn hart.

Nico Scholten


“Ik ben weer de vrouw die ik vroeger was.”

De grootste verandering die ik bij mezelf opmerk is dat ik meer innerlijke rust ervaar. Van binnen niet die gejaagdheid en die enorme onrust die er voorheen was. Ik moest altijd heel veel van mezelf en daardoor werd het meer een ‘moetje’ en was het minder fijn of leuk om te doen.

Ik merk het op als ik niet écht aanwezig ben, bijvoorbeeld in het contact met mijn kinderen. Dan kan ik in dat moment kiezen om mijn gedrag hierin bij te stellen, om echt in het moment te zijn. Dan komt ook het genieten van dat moment, het opmerken van de kleine dingen die mooi, prachtig of leuk zijn.

Ik voel me ook vaker blijer, ben spontaner. Ik doe weer dingen gewoon omdat ik het leuk vind en niet omdat het hoort of moet. Ik hoor ook terug van mensen die dicht bij mij staan dat ik meer ontspannen ben, relaxter, losser, meer geniet. Ze zien weer de vrouw die ik vroeger was.

Nina Vrijmoed


“Weer je eigen, stralende Zelf worden”

Wat een prachtig, intens en bevrijdend traject! Ik heb zoveel inzichten over mezelf gekregen. Maar dan, de stap naar iets doen, veranderen, patronen die niet meer helpend zijn loslaten en het verleden echt achter je laten, daar was ik nog niet zo goed in. Met Anita kon ik verder waar het eerder ophield. Met haar tools, maar bovenal haar liefdevolle spiegel en heldere Zijn, bracht ze me naar de kern. We spoorden dwarsliggers op en gaven ze nieuwe, helpende taken. Telkens kwam er weer een nieuwe laag naar boven die ook nog gezien en losgelaten mocht worden.

Anita zegt van zichzelf dat ze niet geduldig is, maar daar ben ik het niet mee eens. Zij is daadkrachtig en volhardend, waardoor je recht naar de kern gaat. En alle lagen afpelt om je eigen, stralende Zelf te worden. Omdat Laura en ik dit traject samen volgden, raakte iedere stap ook direct de ander. Anita was altijd nabij om te steunen, te spiegelen en tools aan te reiken om de ander te verstaan en ‘bij te benen’. Echt zo bijzonder… En dan, als kers op de taart, begeleidde Anita het rituele nieuwe begin van ons Vrij Verbonden Leven. Zo dankbaar dat jij Deelgenoot van deze mooie reis wilde zijn! Ps you rock in een trouwtoga!

Karin Meesters-Hulsbosch


“Mijn relaties met dierbaren zijn liefdevoller geworden.”

De reden dat ik bij Anita aanklopte, kwam doordat mijn omgeving me liet weten dat mijn lontje wel erg kort geworden was. Ik had zelf niet eens in de gaten wat er gaande was. Wat ik ben gaan inzien in de afgelopen 3 maanden is dat er onbewust heel veel speelt en ik daar bewuster van ben geworden. Er zit veel wijsheid in me en deze mag ik meer aanspreken. Soms vlieg ik nog wel eens uit de bocht, maar er komt steeds vaker een glimlach in plaats van frustratie en ga ik kijken hoe het anders kan. De inzichten die ik heb opgedaan en nu kan toepassen, hebben gezorgd dat mijn relaties met mijn geliefden, dierbaren en werkgerelateerd eenvoudiger en liefdevoller zijn geworden. Ik ben meer in contact, heb overzicht en hou hierdoor energie over. Dankjewel Anita voor het delen van jouw kennis, luchtigheid en eerlijkheid!!

Jeroen


“Ik heb mijn stille kracht gevonden”

En toen kwam het moment dat het niet meer ging. Echt niet. Ik was zwaar depressief en stond op het punt het op te geven. Precies op dat moment dacht ik aan Anita. Zij heeft onze dochter geholpen om lekker te kunnen slapen. Zou zij mij – een groot kind van 43 – ook kunnen helpen? Om de eerste nood te lenigen, gaf Anita mij een healing op afstand. Al snel verdwenen alle drukke gedachten uit mijn hoofd en werd het lekker warm in mijn buik. Een heerlijk gevoel, na alle narigheid. Een aantal weken later volgde een afspraak in de praktijk. Ik ontdekte dat er een sabotagemechanisme zat dat mij van binnenuit tegenwerkte. Samen hebben we alles opgeruimd wat mij dwarszat en dat voelde alsof er een steen van mijn hart werd genomen. Ik durf weer te voelen en dat vind ik zo bijzonder! Als er opnieuw chaos dreigt te ontstaan in mijn hoofd, zet ik mijn stille kracht in om weer rustig te worden. Het effect van deze behandeling is nu – een dikke maand na dato – nog steeds overweldigend!

Tina den Hartog


Wil jij dit ook? Stuur dan een mailtje naar: anita.matheij@planet.nl

De Kinderpraktijk is verhuisd