De Kinderpraktijk
Wilhelminalaan 8 | 3761 DN Soest
Tel. (035) 602 89 31 (ma/vr van 9.00 – 10.00 uur)

Kom je er zelf niet uit met je kind, of wil je even een steuntje in de rug, neem dan contact op met De Kinderpraktijk.

Bel (035) 6028931.

Rust, Balans en Energie Programma

 • Ben jij iemand die graag klaarstaat voor anderen en loop je daarin soms jezelf voorbij?
 • Vind je het lastig om een goede balans te vinden tussen werk en privé?
 • Maak je elke dag lijstjes van dingen die je nog moet doen?
 • Ben je aan het einde van de dag doodmoe en ga je maar door?
 • Ben je niet altijd de leuke, gezellige moeder of partner die je graag wilt zijn?
 • Heb je vaak het gevoel dat je achter de feiten aanholt?
 • Zijn er dingen in jouw leven gebeurd die jou pijn hebben gedaan en wil je die pijn niet doorgeven?
 • Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Ik weet precies hoe dat voelt! Toen mijn kinderen klein waren, holde ik mezelf regelmatig voorbij. Ik wilde graag een Goede Moeder zijn, maar ik wilde mij ook blijven ontwikkelen, een studie volgen en mijn eigen bedrijf opbouwen.

Mijn hoofd liep over van de regeldingen en ik vond het steeds lastiger om werk en gezin met elkaar te combineren. ’s Nachts lag ik te piekeren hoe ik alles voor elkaar moest krijgen en dit ging vaak ten koste van mijn nachtrust. Waardoor ik de volgende dag niet goed uitgerust was, uitviel tegen mijn kinderen en mij daar weer schuldig over voelde. Mijn kinderen gingen vervelend doen en geef ze eens ongelijk. Ik was fysiek aanwezig, maar mijn hoofd was ergens anders.

Dat veranderde toen ik ontdekte dat ikzelf belangrijk ben. Die leuke, gezellige moeder kan ik namelijk alleen zijn als ik rustig, relaxt en volgetankt ben. Vanaf dat moment ging ik beter voor mezelf zorgen. Inmiddels weet ik: als het goed gaat met mij, gaat het ook goed met mijn kinderen. Ik werd een meer ontspannen moeder die knutselde, stoeide en gek deed met haar kinderen. Mijn dochters gingen naadloos mee in deze nieuwe energie en daar werd ons leven een stuk leuker van!

Het gaat om jou!

Jij bent de belangrijkste persoon in het leven van je kind. Jouw zoon of dochter kijkt naar jou voor voorbeelden. Als jij laat zien dat het oké is om over je eigen grenzen heen te gaan, zal jouw kind dat later ook doen. Als jij laat zien dat je als moeder geen tijd voor jezelf neemt, zal jouw dochter dit voorbeeld kopiëren als zij later moeder wordt. Dat wil je toch zeker niet?

Wanneer jij gelukkig bent, sta je in je kracht. Dan straal je een prettige, warme energie uit en vinden jouw kinderen het fijn om bij jou te zijn. Zij kunnen zich aan jou warmen en op een natuurlijke manier “mama tanken”. Met als gevolg dat zij ook rustig en relaxt worden, waardoor alles gemakkelijker gaat.

Hoe zou het zijn als..

 • Je beseft dat jij ook maar gewoon een mens bent en niet over superkrachten beschikt.
 • Je goed voor jezelf zorgt, zodat je batterij weer oplaadt en je energie hebt om de dingen te doen die je graag wilt doen.
 • Je rust krijgt in je hoofd en in je lijf.
 • Je de balans vindt die bij jou past, zodat je alles kunt doen wat je graag wilt, zonder over je grenzen heen te gaan.
 • Je afrekent met patronen uit je jeugd, waardoor je eindelijk het leven kunt leiden dat je wilt.

Dat gun ik jou! Daarom heb ik dit programma ontwikkeld, om ervoor te zorgen dat jij helemaal in je kracht komt te staan. Hiervoor gebruik ik mijn eigen methode, de Methode Matheij, waarmee ik al honderden mensen heb geholpen.
Je maakt contact met je krachtbron, ontdekt waar jij goed in bent en rekent af met oude blokkades en patronen die ervoor zorgen dat jij je doel niet bereikt.

Elke week ontvang je een speciaal op maat gemaakte oefening die jouw ontwikkeling een boost geeft. En daar blijft het niet bij. Om jou thuis, in je eigen omgeving te kunnen ondersteunen, heb ik de Rust, Balans en Energie Healing ontwikkeld. Ik geef deze healing op afstand, zodat jij lekker in je eigen bed of op de bank ervan kunt genieten.

Het voordeel is dat je je huis niet uit hoeft. En als je de healing ’s avonds inplant, val je heerlijk ontspannen in slaap. De volgende dag ontvang je een uitgebreid verslag van alle inzichten, boodschappen en levenslessen die tijdens de healing voor jou naar boven zijn gekomen. Dit verslag kun je vaker lezen, zodat je de kracht ervan nog lang kunt voelen.

Een bewust moment van rust en ontspanning, zo ervaar ik een behandeling van Anita Matheij. Wat ik tijdens een healing ervaar is rust, aangename tintelingen, dankbaarheid en vertrouwen. De feedback na afloop is warm, hartelijk en steungevend. Anita heeft een talent om te helen en om mensen met woorden te raken. Een echte aanrader.”
Sonja Epping

En nu jij!

Als jij voelt dat je eraan toe bent om meer rust, balans en energie in je leven te brengen, dan ben ik er voor jou! In een sfeer van warmte, betrokkenheid en vertrouwen gaan we samen werken aan de doelen en dromen die jij graag wilt verwezenlijken.

Misschien vraag je je af of het werk dat je doet nog wel bij je past, of heb je ontdekt dat je hooggevoelig bent en wil je leren hoe je grenzen kunt stellen tussen jou en de ander. Misschien voel je iets kriebelen; een droom of verlangen dat gehoord wil worden. Of ben jij benieuwd wat jouw taak is hier op Aarde. Wat is jouw reden om mee te doen?

Het Rust, Balans en Energie Programma geeft innerlijke rust, omdat je weet waar je naartoe gaat en weet welke stappen je kunt zetten om daar te komen. Je voelt je ontspannen en hebt meer zelfvertrouwen. Dat straal je uit naar je kinderen, die daardoor vanzelf ook rustig en gelukkig worden. Dat noem ik nou echt een WIN-WIN situatie!

Dit levert het Rust, Balans en Energie Programma je op

 • Je krijgt rust in je hoofd en weet wat je kunt doen als er weer chaos dreigt te ontstaan.
 • Je voelt je ontspannen en energiek.
 • Je hebt een gezonde balans gevonden in je leven, waarin naast het moederschap ruimte is voor zelfontwikkeling,
  plezier en creativiteit.
 • Je weet waar je grenzen liggen en zegt nee tegen dingen die niet bij je passen, waardoor er ruimte komt voor wat je WEL wilt.
 • Je ontwikkelt een gezond gevoel van eigenwaarde en leert je kinderen dat ze goed zijn zoals ze zijn.
 • Je rekent af met stressgerelateerde klachten zoals hoofdpijn, rugklachten en spanning in nek en schouders.
 • Je besteedt minder tijd aan piekeren, zodat je meer tijd hebt om leuke dingen te doen.
 • Je zelfvertrouwen neemt toe en je houdt meer van jezelf.

Kortom: jouw leven wordt een stuk leuker!

Wil jij ook

 • Meer rust, balans en energie in jouw leven?
 • Een ontspannen en gelukkige moeder zijn?
 • Jouw dromen verwezenlijken?

Zet dan NU de eerste stap!
Stuur een mail naar: anita.matheij@planet.nl waarin je vertelt wat jij graag leuker of makkelijker zou willen in je leven.

Ik neem dan contact met je op voor een eerste gesprek, waarin wij samen jouw doelen bepalen. Mocht je na afloop van dit gesprek besluiten dat het Rust, Balans en Energie programma niet bij jou past, dan ben je mij helemaal niets verschuldigd.

Own your Crown (3 maanden)

Hoe je vanuit je natuurlijke kracht jouw verlangens kunt vormgeven.

 Je krijgt helderheid over wat jou tegenhoudt om te doen wat je graag wilt doen.
 Je ruimt alles op wat jouw droom in de weg staat.
 Je ontwikkelt nieuwe manieren om te bereiken wat jij wilt.
 Je krijgt oefeningen die speciaal op jou zijn afgestemd.
 Je ontvangt healing op stukken die geheeld mogen worden.
 Je zet concrete stappen die bijdragen aan jouw groei & bloei.

Jouw investering: €1.250 of 3 termijnen van € 475.

The Royal Treatment (6 maanden)

Alle remmen los, jij gaat voor de hoofdprijs!

 Je bent bereid om alles aan te pakken en nieuwe dingen te proberen.
 Je vindt het fijn om af en toe een schop onder je kont te krijgen.
 Je maakt korte metten met alles wat jou nog klein houdt.
 Je bent klaar voor een kijkje in jouw eigen ziel.
 Je ontdekt wat jouw levensmissie is.
 Je gaat ervoor met alles wat je in je hebt.

Jouw investering: €2.500 of 6 termijnen van €450.

Gun jij het jezelf om gelukkig te zijn?

Geef je dan nu op voor het Rust, Balans en Energie Programma.
Stuur een mailtje naar: anita.matheij@planet.nl

Ik neem dan persoonlijk contact met je op voor het eerste gratis gesprek waarin wij samen jouw doelen bepalen.

Dit zeggen deelnemers over de begeleiding door Anita Matheij:

_____________


“Ik ben steeds meer de moeder die ik wil zijn”

Het traject met Anita is voor mij het begin geweest van een periode waarin ik totaal veranderd ben. Ik heb geleerd liever te zijn voor mezelf, mijn oordeel over mezelf is milder geworden, ik heb meer energie en ik ben meer in het hier en nu. Ik vind mezelf steeds leuker en ik ben steeds meer de moeder die ik wil zijn. Ik maak keuzes die bij mij passen. Kleine stapjes, die maken dat ik steeds dichter bij mezelf kom, steeds verder naar de kern. Door het traject met Anita te doen, kon ik daarna zelf verder. Ik zie/weet/voel nu wanneer ik actie moet ondernemen en ik doe het ook! De begeleiding door Anita was warm en liefdevol. Anita had het volste vertrouwen in mijn kunnen, ook als ik dat zelf niet had. Zij nam het nooit van me over, maar liet me altijd zelf het pad zoeken en kiezen. Daardoor groeide mijn zelfvertrouwen dat ik het inderdaad ook zelf kon.

Heleen Buikema

_____________


“Een heerlijk gevoel, dit wil ik elke dag!”

Zo lang als ik mij kan herinneren, heb ik altijd pijn gehad. Rond mijn dertigste werd de diagnose fybromyalgie gesteld. Ik kreeg te horen dat er niets aan te doen was en dat ik er maar mee moest leren leven. Elke dag pijn hebben is zwaar, maar ik wist niet beter. Dat veranderde toen ik een aantal behandelingen kreeg van Anita. Een healing laat je lijf zingen van geluk. Het is zo’n heerlijk gevoel, dat zou ik elke dag wel willen. Ik heb veel minder pijn, er is meer ruimte in mijn lichaam gekomen en ik kan weer van mezelf houden. Mensen zeggen dat ik straal en mijn man vindt mij om op te vreten. Ik ben dus zeer te spreken over deze vorm van begeleiding, het heeft mij zeker verder gebracht in mijn leven.

Marischka de Bake

_____________


“Ik word er op slag rustig van, echt bijzonder”

Ik heb al eerder mogen kennismaken met de Methode Matheij, eerst als cursist en later ook als cliënt. Dat was een fantastisch verrijkende ervaring, waar ik tot op de dag van vandaag nog plezier van heb. Ik heb veel vertrouwen in Anita en toen ik hoorde dat zij ook healings ging geven, wilde ik dat heel graag proberen. Ik wilde mijzelf verder ontwikkelen en had het idee dat dit mij nog verder kon brengen. De healing was op afstand, ik lag thuis op bed. Wat er toen gebeurde was echt heel bijzonder! Het voelde voor mij als pure liefde. Tranen van ontroering liepen spontaan over mijn wangen. Ik werd er op slag rustig van. Dat fijne gevoel, daar heb ik maanden op kunnen teren!
Erica van Heck-Henningheim

_____________


“Ik heb mijn stille kracht gevonden”

En toen kwam het moment dat het niet meer ging. Echt niet. Ik was zwaar depressief en stond op het punt het op te geven. Precies op dat moment dacht ik aan Anita. Zij heeft onze dochter geholpen om lekker te kunnen slapen. Zou zij mij – een groot kind van 43 – ook kunnen helpen? Om de eerste nood te lenigen, gaf Anita mij een healing op afstand. Al snel verdwenen alle drukke gedachten uit mijn hoofd en werd het lekker warm in mijn buik. Een heerlijk gevoel, na alle narigheid. Een aantal weken later volgde een afspraak in de praktijk. Ik ontdekte dat er een sabotagemechanisme zat dat mij van binnenuit tegenwerkte. Samen hebben we alles opgeruimd wat mij dwarszat en dat voelde alsof er een steen van mijn hart werd genomen. Ik durf weer te voelen en dat vind ik zo bijzonder! Als er opnieuw chaos dreigt te ontstaan in mijn hoofd, zet ik mijn stille kracht in om weer rustig te worden. Het effect van deze behandeling is nu – een dikke maand na dato – nog steeds overweldigend!
Tina den Hartog

_____________

Wil jij dit ook? Stuur dan een mailtje naar: anita.matheij@planet.nl