De Kinderpraktijk
Wilhelminalaan 8 | 3761 DN Soest
Tel. (035) 602 89 31 (ma/vr van 9.00 – 10.00 uur)

Zit je kind niet lekker in zijn vel en maak je je daar zorgen over? Neem dan contact op met De Kinderpraktijk. Bel (035)6028931 of mail naar:
info@dekinderpraktijk.nl

Rust, Balans en Energie Programma

 • Ben jij iemand die graag klaarstaat voor anderen en loop je daarin soms jezelf voorbij?
 • Vind je het lastig om een goede balans te vinden tussen werk en gezin?
 • Maak je elke dag lijstjes van dingen die je nog moet doen?
 • Ben je aan het einde van de dag doodmoe en ga je maar door?
 • Ben je niet altijd de leuke, gezellige moeder die je graag wilt zijn?
 • Heb je vaak het gevoel dat je achter de feiten aanholt?
 • Twijfel je aan jezelf en vraag je je af of je wel een goede moeder bent?
 • Zijn er dingen in jouw leven gebeurd die jou pijn hebben gedaan en wil je die pijn niet doorgeven aan je kinderen?
 • Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, maar weet je niet waar je moet beginnen en welke stappen je kunt zetten?

Ik weet precies hoe dat voelt! Toen mijn kinderen klein waren, holde ik mezelf regelmatig voorbij. Ik wilde graag een Goede Moeder zijn, maar ik wilde mij ook blijven ontwikkelen, een studie volgen en mijn eigen bedrijf opbouwen.

Mijn hoofd liep over van de regeldingen en ik vond het steeds lastiger om werk en gezin met elkaar te combineren. ’s Nachts lag ik te piekeren hoe ik alles voor elkaar moest krijgen en dit ging vaak ten koste van mijn nachtrust. Waardoor ik de volgende dag niet goed uitgerust was, uitviel tegen mijn kinderen en mij daar weer schuldig over voelde. Mijn kinderen gingen vervelend doen en geef ze eens ongelijk. Ik was fysiek aanwezig, maar mijn hoofd was ergens anders.

Dat veranderde toen ik ontdekte dat ikzelf belangrijk ben. Die leuke, gezellige moeder kan ik namelijk alleen zijn als ik rustig, relaxt en volgetankt ben. Vanaf dat moment ging ik beter voor mezelf zorgen. Inmiddels weet ik: als het goed gaat met mij, gaat het ook goed met mijn kinderen. Ik werd een meer ontspannen moeder die knutselde, stoeide en gek deed met haar kinderen. Mijn dochters gingen naadloos mee in deze nieuwe energie en daar werd ons leven een stuk leuker van!

Het gaat om jou!

Jij bent de belangrijkste persoon in het leven van je kind. Jouw zoon of dochter kijkt naar jou voor voorbeelden. Als jij laat zien dat het oké is om over je eigen grenzen heen te gaan, zal jouw kind dat later ook doen. Als jij laat zien dat je als moeder geen tijd voor jezelf neemt, zal jouw dochter dit voorbeeld kopiëren als zij later moeder wordt. Dat wil je toch zeker niet?

Wanneer jij gelukkig bent, sta je in je kracht. Dan straal je een prettige, warme energie uit en vinden jouw kinderen het fijn om bij jou te zijn. Zij kunnen zich aan jou warmen en op een natuurlijke manier “mama tanken”. Met als gevolg dat zij ook rustig en relaxt worden, waardoor alles gemakkelijker gaat.

Hoe zou het zijn als..

 • Jij op een ontspannen manier kunt genieten van het moederschap?
 • Je beseft dat jij ook maar gewoon een mens bent en niet over superkrachten beschikt.
 • Je goed voor jezelf zorgt, zodat je batterij weer oplaadt en je energie hebt om de dingen te doen die je graag wilt doen.
 • Je rust krijgt in je hoofd en in je lijf.
 • Je de balans vindt die bij jou past, zodat je alles kunt doen wat je graag wilt, zonder over je grenzen heen te gaan.
 • Je afrekent met patronen uit je jeugd, waardoor je eindelijk het leven kunt leiden dat je wilt.

Dat gun ik jou! Daarom heb ik dit programma ontwikkeld, om ervoor te zorgen dat jij helemaal in je kracht komt te staan. Hiervoor gebruik ik mijn eigen methode, de Methode Matheij, waarmee ik al honderden mensen heb geholpen.
Je maakt contact met je krachtbron, ontdekt waar jij goed in bent en rekent af met oude blokkades en patronen die ervoor zorgen dat jij je doel niet bereikt.

Elke week ontvang je een speciaal op maat gemaakt oefening die jouw ontwikkeling een boost geeft. En daar blijft het niet bij. Om jou thuis, in je eigen omgeving te kunnen ondersteunen, heb ik de Rust, Balans en Energie Healing ontwikkeld. Een bijzondere vorm van energiewerk, die mij heeft geholpen een ernstige vorm van migraine te overwinnen. Ik geef deze healing op afstand, zodat jij lekker in je eigen bed of op de bank ervan kunt genieten.

Het voordeel is dat je je huis niet uit hoeft. En als je de healing ’s avonds inplant, val je heerlijk ontspannen in slaap. De volgende dag ontvang je een uitgebreid verslag van alle inzichten, boodschappen en levenslessen die tijdens de healing voor jou naar boven zijn gekomen. Dit verslag kun je vaker lezen, zodat je de kracht ervan nog lang kunt voelen.

Een bewust moment van rust en ontspanning, zo ervaar ik een behandeling van Anita Matheij. Wat ik tijdens een healing ervaar is rust, aangename tintelingen, dankbaarheid en vertrouwen. De feedback na afloop is warm, hartelijk en steungevend. Anita heeft een talent om te helen en om mensen met woorden te raken. Een echte aanrader.”
Sonja Epping

En nu jij!

Als jij voelt dat je eraan toe bent om meer rust, balans en energie in je leven te brengen, dan ben ik er voor jou! In een sfeer van warmte, betrokkenheid en vertrouwen gaan we samen werken aan de doelen en dromen die jij graag wilt verwezenlijken.

Misschien vraag je je af of het werk dat je doet nog wel bij je past, of heb je ontdekt dat je hooggevoelig bent en wil je leren hoe je grenzen kunt stellen tussen jou en de ander. Misschien voel je iets kriebelen; een droom of verlangen dat gehoord wil worden. Of ben jij benieuwd wat jouw taak is hier op Aarde. Wat is jouw reden om mee te doen?

Het Rust, Balans en Energie Programma geeft innerlijke rust, omdat je weet waar je naartoe gaat en weet welke stappen je kunt zetten om daar te komen. Je voelt je ontspannen en hebt meer zelfvertrouwen. Dat straal je uit naar je kinderen, die daardoor vanzelf ook rustig en gelukkig worden. Dat noem ik nou echt een WIN-WIN situatie!

Dit levert het Rust, Balans en Energie Programma je op

 • Je hebt rust in je hoofd en weet wat je kunt doen als er weer chaos dreigt te ontstaan.
 • Je voelt je ontspannen en energiek.
 • Je hebt een gezonde balans gevonden in je leven, waarin naast het moederschap ruimte is voor zelfontwikkeling,
  plezier en creativiteit.
 • Je weet waar je grenzen liggen en zegt nee tegen dingen die niet bij je passen, waardoor er ruimte komt voor wat je WEL wilt.
 • Je ontwikkelt een gezond gevoel van eigenwaarde en leert je kinderen dat ze goed zijn zoals ze zijn.
 • Je rekent af met stressgerelateerde klachten zoals hoofdpijn, rugklachten en spanning in nek en schouders.
 • Je besteedt minder tijd aan piekeren, zodat je meer tijd hebt om leuke dingen te doen.
 • Je zelfvertrouwen neemt toe en je houdt meer van jezelf.

Kortom: jouw leven wordt een stuk leuker!

Wil jij ook

 • Meer rust, balans en energie in jouw leven?
 • Een ontspannen en gelukkige moeder zijn?
 • Jouw dromen verwezenlijken?

Zet dan NU de eerste stap!
Stuur een mail naar: anita.matheij@planet.nl waarin je vertelt wat jij graag leuker of makkelijker zou willen in je leven.

Ik neem dan contact met je op voor een eerste gesprek, waarin wij samen jouw doelen bepalen. Mocht je na afloop van dit gesprek besluiten dat het Rust, Balans en Energie programma niet bij jou past, dan ben je mij helemaal niets verschuldigd.

Basis programma (3 maanden)

 • Voorbereidende vragen waardoor je helderheid krijgt over de belemmeringen die ervoor zorgen dat jij je doel niet bereikt.
 • Persoonlijk gesprek om jouw doelen te bepalen.
 • Privé consult waarin we alles wat jouw droom of doel in de weg staat opsporen, opruimen en vervangen door iets dat beter werkt.
  (in mijn praktijk in Soest)
 • Elke week een speciaal voor jou geselecteerde tip, oefening of opdracht die jou zal helpen om je doelen te bereiken
 • Feedback op vragen die bij jou leven en waar je graag een antwoord op wilt vinden.
 • Een Rust, Balans en Energie Healing sessie om de resultaten van de behandeling te bekrachtigen, zodat je er optimaal profijt van hebt (op afstand, op een tijdstip dat in overleg wordt gekozen).
 • Schriftelijk verslag met alle inzichten, boodschappen en levenslessen die tijdens de healing voor jou naar boven zijn gekomen.
 • Jouw investering in jezelf is: €995 of 3 termijnen van € 350 (exclusief 21% BTW)

Brilliant programma (6 maanden)

 • Voorbereidende vragen waardoor je helderheid krijgt over de belemmeringen die ervoor zorgen dat jij je doel niet bereikt.
 • Persoonlijk gesprek om jouw doelen te bepalen.
 • Twee privé consulten waarin we alles wat jouw droom of doel in de weg staat opsporen, opruimen en vervangen.
  (in mijn praktijk in Soest)
 • Elke 2 weken een speciaal voor jou geselecteerde tip, oefening of opdracht die jou zal helpen om je doelen te bereiken.
 • Feedback op vragen die bij jou leven en waar je graag een antwoord op wilt vinden.
 • Twee Rust, Balans en Energie Healing sessies om de resultaten van de behandeling te bekrachtigen, zodat je er optimaal profijt van hebt (op afstand, op een tijdstip dat in overleg wordt gekozen).
 • Schriftelijk verslag met alle inzichten, boodschappen en levenslessen die tijdens de healing voor jou naar boven zijn gekomen.

en als BONUS

 • Het boek “Ken je kind” met inspirerende tips en richtlijnen voor de opvoeding

En bovendien

 • Gratis deelname aan 2 groepshealings
 • S.O.S. hulpsessie (telefonische coaching of healing 30 minuten)
 • Onbeperkt mailcontact met jouw persoonlijke coach (met mij dus!)
 • Jouw investering in jezelf is: €1.250 of 6 termijnen van €225 (exclusief 21% BTW)

Gun jij het jezelf om gelukkig te zijn?

Geef je dan nu op voor het Rust, Balans en Energie Programma.
Stuur een mailtje naar: anita.matheij@planet.nl

Ik neem dan persoonlijk contact met je op voor het eerste gratis gesprek waarin wij samen jouw doelen bepalen.

Dit zeggen deelnemers over de begeleiding door Anita Matheij:

_____________


“Een heerlijk gevoel, dit wil ik elke dag!”

Zo lang als ik mij kan herinneren, heb ik altijd pijn gehad. Rond mijn dertigste werd de diagnose fybromyalgie gesteld. Ik kreeg te horen dat er niets aan te doen was en dat ik er maar mee moest leren leven. Elke dag pijn hebben is zwaar, maar ik wist niet beter. Dat veranderde toen ik een aantal behandelingen kreeg van Anita. Een healing laat je lijf zingen van geluk. Het is zo’n heerlijk gevoel, dat zou ik elke dag wel willen. Ik heb veel minder pijn, er is meer ruimte in mijn lichaam gekomen en ik kan weer van mezelf houden. Mensen zeggen dat ik straal en mijn man vindt mij om op te vreten. Ik ben dus zeer te spreken over deze vorm van begeleiding, het heeft mij zeker verder gebracht in mijn leven.
Marischka de Bake

_____________


“Ik word er op slag rustig van, echt bijzonder”

Ik heb al eerder mogen kennismaken met de Methode Matheij, eerst als cursist en later ook als cliënt. Dat was een fantastisch verrijkende ervaring, waar ik tot op de dag van vandaag nog plezier van heb. Ik heb veel vertrouwen in Anita en toen ik hoorde dat zij ook healings ging geven, wilde ik dat heel graag proberen. Ik wilde mijzelf verder ontwikkelen en had het idee dat dit mij nog verder kon brengen. De healing was op afstand, ik lag thuis op bed. Wat er toen gebeurde was echt heel bijzonder! Het voelde voor mij als pure liefde. Tranen van ontroering liepen spontaan over mijn wangen. Ik werd er op slag rustig van. Dat fijne gevoel, daar heb ik maanden op kunnen teren!
Erica van Heck-Henningheim

_____________


“Ik heb mijn stille kracht gevonden”

En toen kwam het moment dat het niet meer ging. Echt niet. Ik was zwaar depressief en stond op het punt het op te geven. Precies op dat moment dacht ik aan Anita. Zij heeft onze dochter geholpen om lekker te kunnen slapen. Zou zij mij – een groot kind van 43 – ook kunnen helpen? Om de eerste nood te lenigen, gaf Anita mij een healing op afstand. Al snel verdwenen alle drukke gedachten uit mijn hoofd en werd het lekker warm in mijn buik. Een heerlijk gevoel, na alle narigheid. Een aantal weken later volgde een afspraak in de praktijk. Ik ontdekte dat er een sabotagemechanisme zat dat mij van binnenuit tegenwerkte. Samen hebben we alles opgeruimd wat mij dwarszat en dat voelde alsof er een steen van mijn hart werd genomen. Ik durf weer te voelen en dat vind ik zo bijzonder! Als er opnieuw chaos dreigt te ontstaan in mijn hoofd, zet ik mijn stille kracht in om weer rustig te worden. Het effect van deze behandeling is nu – een dikke maand na dato – nog steeds overweldigend!
Tina den Hartog

_____________

Wil jij dit ook? Stuur dan een mailtje naar: anita.matheij@planet.nl